Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.posmanager.nl/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Missie & Visie | POSManager
088-1117888 info@posmanager.nl

Missie & Visie

Missie

POSManager is een totaal leverancier van diensten en producten voor Retailers en stelt zich tot doel de advisering en inrichting zodanig te doen dat de bedrijfsprocessen van de klant optimaal worden ondersteund.

De kernwaarden van POSManager zijn ontzorgen, betrouwbaar voorspelbaar en dichtbij.

Ontzorgen, omdat wij u adviseren in de routing van uw software processen en deze ook daadwerkelijk voor u inrichten.

Betrouwbaar, omdat wij investeren in de expertise van onze medewerkers, u pro-actief van adviezen voorzien en in 2017 dit al 25 jaar voor onze klanten verzorgen.

Voorspelbaar, omdat wij u alle diensten op basis van fixed contracten aanbieden waardoor vervelende verrassingen achteraf uitgesloten zijn.

Dichtbij, omdat wij op afstand de besturing van uw kassa’s en werkstations kunnen overnemen voor support op afstand.

Visie

De visie van POSManager is haar missie ten uitvoer te brengen door middel van het voortdurend investeren in kennis en technologie zowel voor haar medewerkers alsook voor de ontwikkeltechnieken waarmee onze producten worden gemaakt.

Hierdoor kunnen wij ons klantenbestand een zodanig verantwoord, doordacht, technologisch up-to-date en qua prijsvoering aantrekkelijk automatiseringstotaalproduct  leveren en stellen wij de klant in staat zijn bedrijfsprocessen efficiënt en effectief uit te voeren.

POSManager wil dit bereiken door tevens een adviserende rol te spelen bij de inrichting cq. optimalisatie van processen en de daarbij in te zetten middelen.